Om oss

Välkommen till Bjuvs Tandvårdsteam! Vi en väletablerad tandvårdspraktik som har bedrivit högkvalitativ tandvård i över 20 år. Sedan december 2022 har Josefin, tagit över ledarskapet för företaget och fortsätter att bygga vidare på vår långa historia av enastående tandvård.

Vi är ett team bestående av två erfarna tandläkare och två engagerade tandsköterskor som arbetar tillsammans för att säkerställa att varje patient får den bästa möjliga vården. Hos oss är varje patient en del av vår tandvårdsfamilj och vi lägger stor vikt vid att skapa en varm och välkomnande miljö där du kan känna dig trygg och bekväm.

Eftersom vi är medvetna om att tandproblem kan uppstå oväntat, strävar vi efter att vara så tillgängliga som möjligt. Vårt mål är att ge snabb akutvård till våra patienter för att säkerställa att du får den hjälp du behöver vid den tidpunkt då du behöver den som mest.

Oavsett om du behöver en vanlig kontroll eller akutvård, kan du lita på oss på Bjuvs Tandvårdsteam för att ta hand om dina tandvårdsbehov med professionalism, omsorg och dedikation. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår praktik och hjälpa till att upprätthålla din optimala tandhälsa!

Rulla till toppen