Estetisk tandvård

Estetisk tandvård innebär att skapa ett leende som både är vackert och harmoniskt. På Bjuvs Tandvårdsteam erbjuder vi en rad behandlingar för att förbättra ditt utseende och självförtroende.

Tandreglering är en effektiv metod för att korrigera tändernas position och ge dig en jämnare och mer attraktiv tandrad. Genom att använda moderna tekniker och material kan vi skräddarsy behandlingen efter dina behov och önskemål.

För att ersätta förlorade tänder erbjuder vi tandimplantat, kronor och broar. Dessa lösningar är designade för att se naturliga ut och ge dig ett starkt och hållbart bett. Vi arbetar noggrant för att säkerställa att resultatet passar perfekt med din naturliga tandrad.

Våra tandläkare använder tandfärgade fyllningar för att reparera skador och förbättra tändernas utseende på ett diskret sätt. Dessa material är estetiskt tilltalande och blandar sig väl med din naturliga tandfärg för ett naturligt resultat.

Slutligen erbjuder vi kompositfasader och skalfasader för att täcka ojämnheter och ge dig ett perfekt leende. Dessa fasader placeras över framsidan av dina tänder för att förbättra deras form, färg och storlek vilket ger dig ett strålande och självsäkert leende.

Vår målsättning är att erbjuda skräddarsydd estetisk tandvård som uppfyller dina behov och önskemål.

Tillsammans med dig diskuterar vi vilken behandling som passar dig bäst utifrån dina behov och lägger därmed upp en individuell behandlingsplan för att uppnå dina mål för ditt leende.

Rulla till toppen